Gewapende overval KwikFit Noorderhagen

Dader met mes maakt aanzienlijk geldbedrag buit

update

U kwam tot nu toe met 9 tips, maar de gouden zit er nog niet bij. Sommige kijkers hebben de mogelijkheid geopperd dat de dader een vrouw zou kunnen zijn. Belt u met 0800-6070 als u informatie heeft.

Aan de Noorderhagen in Rotterdam worden op donderdag 2 februari 2017, om 17.15 uur, twee medewerkers van een filiaal van KwikFit overvallen. Een leerlingmonteur heeft net een paar auto’s naar binnen gereden - de zaak gaat bijna sluiten - wanneer er plotseling een man met een groot mes voor hem staat.

Kluis

Het lukt de jongen om naar buiten te rennen, maar de filiaalmanager is nog aanwezig. Van hem eist de overvaller dat hij in het kantoor de kluis openmaakt. Onder bedreiging met het mes, doet het slachtoffer wat hem wordt opgedragen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Loopje

De dader, mager en met een sjaal voor zijn gezicht, weet met een aanzienlijk geldbedrag te ontkomen. Zoals op de bewakingsbeelden te zien is, heeft hij een heel specifieke manier van lopen. Wellicht herkent iemand hem daar aan. De man is tussen 1.80 en 1.85 meter lang, is blank en spreekt accentloos Nederlands.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de man op de bewakingsbeelden?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar