Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Gewapende overval op snackbar in Charlois

Twee overvallers joegen de eigenares en een klant van een snackbar de stuipen op het lijf aan de Rietdijk in Rotterdam Charlois. Eén van de vermomde mannen dreigde met een vuurwapen en de andere hield een plastic tas op waar het geld uit de kassa in moest.

Het gebeurde net na 20.30 uur op zondag 23 oktober 2022. De twee daders kwamen en vluchtten op een scooter. Het kentekenplaatje daarvan leek te zijn verwijderd.

Getuigenoproep

De overvallers zouden allebei een licht getinte huidskleur hebben en een mager postuur. De man met het wapen had een Puma-jack aan en is vermoedelijk linkshandig. Zijn handlanger die de scooter bestuurde, droeg een jas van het merk Nike.
Het tweetal vluchtte in de richting van de Verboomstraat. Weet of vermoedt u iets over (een van) hen, geef het dan alstublieft door aan de politie. Ze beschikten die oktoberavond ineens over wat extra contant geld. Ook als u meer denkt te weten over de scooter, hoort de politie overigens graag van u.

Help de politie

Een tiop doorgeven kan op de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar