Gewapende overval op tankstation in Kralingen

Rond drie uur ’s middags op dinsdag 29 augustus kwam een overvaller de Esso-shop binnen aan de Vredenoordkade in Rotterdam. Hij bedreigde de caissière met een vuurwapen en eiste het geld uit de kassalade. De man had zich vermomd en probeerde uit het zicht van klanten te blijven, maar op camerabeelden is aardig wat van hem te zien.

Volgens het slachtoffer sprak de overvaller accentloos Nederlands en heeft hij een lichte huidskleur en felblauwe ogen. Een getuige die kwam tanken dacht nog te zien dat de man een vrij grote neus heeft. Kijkt u alstublieft goed naar de beelden hieronder en neem contact op als u een idee heeft wie de overvaller kan zijn.

Fiets met krat voorop

De verdachte, die mogelijk iemand is opgevallen door het mondmasker dat hij droeg of de rode Dirk-tas die hij bij zich had, had in de omgeving een fiets klaarstaan. Daarmee is hij in de richting van de Vlietlaan gereden en op de Goudse Rijweg werd hij voor het laatst door een camera vastgelegd.
Opvallend is dat in het krat voorop de fiets een boodschappentrolley stond. Wellicht zet dat iemand aan het denken over de identiteit van de overvaller. In het krat is ook de rode plastic tas te zien waar de buit in zat.

Geef uw tip door

Wie is de overvaller en waar kan de politie hem vinden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar