Gewapende overval op vrouw (51) in studentenflat aan de Rode Kruislaan

Opsporing Verzocht Preloader

Ze gebruiken extreem veel geweld en halen daarmee het leven van de vrouw volledig overhoop.

update

6 tips, maar die lijken deze overval vooralsnog niet op te lossen, blijf meedenken!

Op maandagmiddag 14 oktober 2013 rond 15.30 uur overvallen twee mannen een vrouw (51) in haar woning in een studentenflat aan de Rode Kruislaan in Diemen. Ze binden haar vast en willen geld en haar bankpasjes. Nadat de daders zijn vertrokken lukt het haar om de politie te bellen ondanks dat haar handen en voeten zijn vastgebonden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Motief

Het is niet bekend waarom de vrouw slachtoffer is geworden. Misschien dachten de mannen dat de vrouw over veel geld beschikte. Ze zijn constant in de weer geweest om haar bankpas te zoeken en om de code van de vrouw te ontfutselen. Uiteindelijk hebben ze niet de goede code gekregen en hebben ze dus ook geen geld kunnen opnemen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Slachtoffer

Het gaat nog steeds niet goed met de vrouw. Ze heeft moeite om de draad weer op te pakken. Ook al gaat het lichamelijk niet slecht, ze kan nog steeds moeilijk begrijpen waarom het haar is overkomen en waarom de mannen haar zo extreem hebben mishandeld.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

Het zijn allebei negroïde mannen die accentloos Nederlands spreken. Vermoedelijk zijn ze zo’n 30 a 35 jaar oud en ze droegen donkerblauwe of zwarte kleding.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Flat

De overvallers zijn op de één of andere manier de hoofdingang van de flat binnengekomen. De deur daar is alleen te openen door mensen met een sleutel. De politie wil graag weten wie hen daar vrijdagmiddag 14 oktober heeft binnengelaten of achter wie ze zijn aangelopen. Dat moet ergens voor 15.30 uur zijn gebeurd.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op maandagmiddag 14 oktober 2013 rond 15.30 uur getuige geweest van de overval op een vrouw (51) in haar woning in een studentenflat aan de Rode Kruislaan in Diemen?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet of heeft een vermoeden wie de daders zijn?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet er meer over een mogelijk motief voor de overval?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders maandagmiddag 14 oktober binnengelaten of weet achter wie ze zijn aangelopen?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders bij de flat gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders na de overval zien vertrekken?

Kijk ook eens naar