Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Gewapende overval pizzeria Margaritha aan de Motorstraat

Opsporing Verzocht Preloader

Wanneer een wapen wordt doorgeladen, weten de medewerkers dat het menens is.

update

2 tips heeft onze uitzending opgeleverd en die zijn in onderzoek.

In de vroege ochtend van maandag 9 september is het personeel net begonnen met schoonmaken als rond 00.45 uur twee mannen hen in pizzeria Margaritha aan de Motorstraat in Rotterdam overvallen. De voorste man richt meteen zijn wapen op het personeel en roept om geld. De tweede man laadt zijn wapen door en richt het meteen weer op het personeel.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Met een kassalade en briefgeld vertrekken ze in de richting van de Dordtsestraatweg.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 1

De overvaller die als eerst binnenkwam en over de balie sprong, is een magere, lichtgetinte man van ongeveer 20 a 25 jaar oud. Hij was tussen 1.85 en de 1.95m lang.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 2

De man die het wapen doorlaadde was ook lichtgetint. Hij was ongeveer 20 jaar oud, dikker en forser dan dader 1 en ook kleiner, zo’n 1.75m. Wat bij hem opviel was dat hij onder zijn donkere kleding een wit shirt droeg en witte sportschoenen met zwarte vlakjes.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuige

De politie is nog op zoek naar een specifieke getuige, een man die kort voor de overval rond 00.30 uur wat te drinken kocht bij de pizzeria. Het gaat om een donkere, opvallend lange man.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de nacht van zondag 8 op maandag 9 september rond 00.45 uur getuige geweest van de gewapende overval op pizzeria Margaritha aan de Motorstraat in Rotterdam?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of de signalementen de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de daders op hun vlucht gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de meegenomen kassalade gevonden?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de getuige is of herkent zichzelf in de oproep?

Kijk ook eens naar