Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Gewapende overval Total tankstation aan de Burgemeester De Vlugtlaan

Twee overvallers slaan op klaarlichte dag onvermomd toe…

update

Via het tweede scherm werd een naam genoemd. In totaal 4 tips en de politie onderzoekt of de naam matcht met één van de overvallers.

Op maandagochtend 12 januari 2015 rond 10.00 uur plegen twee mannen een overval op de Total-tankstation aan de Burgemeester de Vlugtlaan in Amsterdam Nieuw-West. Een mevrouw die bij de balie staat om haar benzine af te rekenen en een medewerkster moeten onder bedreiging van een vuurwapen mee naar de kluisruimte. Nadat ze twee sealbags uit de kluis in hun tas hebben gestopt gaan ze er vandoor.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op maandagochtend 12 januari 2015 rond 10.00 uur getuige geweest van de overval op de Total-tankstation aan de Burgemeester de Vlugtlaan in Amsterdam Nieuw-West?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft ze op hun vlucht gezien?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Buit

De overvallers hebben behoorlijk wat buitgemaakt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 1

Bijna alle slachtoffers noemden zijn bolle gezicht en grote kin. Hij leek de leider, bleef rustig, alsof hij een ervaren overvaller was.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader 2

De andere overvaller was veel zenuwachtiger. Bij hun binnenkomst is te zien dat hij ook een stuk kleiner is. Beiden zijn waarschijnlijk Marokkaanse mannen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en mogelijk in combinatie met een groot geldbedrag de daders?

Kijk ook eens naar