Opsporing Verzocht Preloader
alert

De politie is dringend op zoek naar TBS’er Henk Ernst (61). Hij is voor het laatst gezien op maandag 27 juli op de Coolsingel in Rotterdam. Als u Henk Ernst heeft gezien of weet waar hij verblijft, benader hem dan niet zelf, maar neem direct contact op met de politie.

double-arrow

Gewelddadige woningoverval vrouw (59) aan het Keern

Opsporing Verzocht Preloader

Er zijn bewakingsbeelden van een heel brutale woningovervaller…

update

1 tip, maar daarin werd wel een naam genoemd.

Op dinsdagavond 8 januari wordt een alleenwonende vrouw (59) in haar woning aan het Keern in Zwaag overvallen. Nadat ze opendoet wordt ze door een overvaller met vuurwapen tegen de grond geduwd en worden haar handen en benen vastgebonden. Ze moet haar pincode geven terwijl de dader haar huis doorzoekt. Hij komt nog een paar keer terug om te kijken of ze wel stil ligt en blijft dan weg. Het lukt de vrouw om zich te bevrijden en alarm te slaan.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

1e keer pinnen

Nadat hij uit Zwaag is vertrokken pint de overvaller in Hoorn recht tegenover het politiebureau aan de Koopvaarder bij de ABN AMRO bank. Van het gezicht van de dader is niet zoveel te zien, door de pilotenzonnebril die hij op heeft en de sjaal of col die zijn gezicht deels bedekt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Jas

Wel is aan het merkteken op zijn capuchon te zien dat hij een donkere jas draagt van het merk Solid Jeans.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

2e keer pinnen

Hij pint nog een keer, nu achter datzelfde politiebureau, bij een Rabobank geldautomaat aan de Nieuwe Steen in Hoorn. Bij binnenkomst zet hij direct weer zijn zonnebril op.

  • pointer Wie is er op dinsdagavond 8 januari getuige geweest van de overval bij een alleenwonende vrouw (59) in haar woning aan het Keern in Zwaag?
  • pointer Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en mogelijk in combinatie met de donkere jas van het merk Solid Jeans de pinner?
  • pointer Wie heeft de dader zien pinnen?

Kijk ook eens naar