Opsporing Verzocht Preloader
alert

GEZOCHT: Luciano Dijkman (24) en Sherwin Benshomin Windster (27). Beiden ontsnapten op dinsdagavond 21 juni rond 20.30 uit een TBS-kliniek in Nijmegen. Ze gingen ervandoor in een witte Volkswagen Golf met zonnedak. Ziet u (een van) deze mannen, benader hen niet zelf. Meer informatie, waaronder signalementen van Dijkman en Windster, vindt u op de website van de politie.

double-arrow

Inbraak aan de Haagweg en hennepvondst in gestolen Audi A7

De politie trof in de gestolen Audi tassen vol met hennep aan.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 september ergens tussen 01.00 en 07.30 uur, iets bij of in de omgeving van de woning in de Haagweg in Leiden gezien dat met de woninginbraak en de diefstal van de Audi A7 te maken kan hebben?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft in de nacht van zondag 23 op maandag 24 september iets gezien van de diefstal van de kentekenplaten in Den Haag?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de opvallende bruine Audi A7 tussen 16 september en 9 oktober gezien of weet waar hij toen gestaan heeft en/of wie erin gereden heeft?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet van wie de Gazelle damesfiets is of weet wie de eigenaar/eigenares van deze fiets is?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft in het algemeen informatie over deze zaak en heeft hierover (nog) niet met de politie gesproken?

Kijk ook eens naar