Inbraak in ambulance op de Schinnenbaan

Ambulancemedewerkers waren in een woning een patiënt aan het helpen

Op zondag 15 januari 2017 heeft iemand tussen 19.10 en 19.30 uur aan de Schinnenbaan in Rotterdam een steen bij een ambulance naar binnen gegooid en er spullen uit gestolen.

Verbrijzelde ruit

De twee ambulancemedewerkers waren op dat moment een onwel geworden persoon binnen bij hem thuis aan het helpen. Toen de medewerkers met de patiënt buitenkwamen zagen ze de verbrijzelde ruit. Uiteindelijk moest de patiënt daardoor wachten tot er een andere ambulance was voor hij naar het ziekenhuis kon.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets gezien of gehoord op die zondag 15 januari?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Buit

De dief heeft onder andere een zwarte tas van Enrico Benetti meegenomen en wat persoonlijke spullen van de chauffeur maar ook diens unieke regenjas met dienstnummer 132. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar de zwarte tas van Enrico Benetti of de regenjas is van de chauffeur van de ambulance met dienstnummer 132?

Getuigen

Iedereen die iets heeft gezien of gehoord van die diefstal en vernieling zondag ergens tussen 19.10 en 19.30 uur aan de Schinnenbaan in Rotterdam Beverwaard: geef uw tip door, desnoods anoniem. 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar