Inbrekers maken kapitaal aan smartphones buit

Twee mannen die in Geldrop in een telefoonwinkel inbraken, leken goed op de hoogte van de situatie daar. Ze kregen voor elkaar dat het alarm niet meteen afging en ze leken precies te weten waar de duurste toestellen lagen. De politie kan u de inbrekers laten zien én horen.

Het duo wist in de nacht van 6 op 7 december 2023 rond 02.30 uur de winkel aan de Korte Kerkstraat binnen te komen. De eigenaar had, in de aanloop naar de kerstperiode, een grotere voorraad telefoons in huis dan anders. Veel daarvan verdween helaas met de daders.

Deel uw informatie

Kijkt u alstublieft naar de beelden hierboven en luister ook naar de stemmen van de inbrekers. Uw tip over (een van) hen doorgeven kan als dat voor u beter voelt ook anoniem. Ook als u vermoedt hoe het tweetal aan informatie over de winkel kan zijn gekomen, hoort de politie heel graag van u.
De buit bestond uit onder meer smartphones en -watches van de merken Samsung, Apple en LG. Het is goed mogelijk dat die sinds 7 december ergens te koop zijn aangeboden.

Help de politie

Er zijn aanwijzingen die doen vermoeden dat de inbrekers uit de omgeving van Geldrop komen. Weet u meer over hen of herkent u de personen op de beelden, geeft dat dan alstublieft door.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar