Intimidaties en afpersing vastgoedkantoor COD

Vastgoedkantoor COD aan het Minervaplein in Amsterdam is zondagochtend 11 maart 2018 beschoten. Het was niet de eerste keer dat er problemen waren. In 2016 werd al een soort brandbom naar binnen gegooid. Het lijkt om intimidaties en afpersing te gaan.

update

2 reacties, maar nog geen gouden tip. Het bedrijf zelf heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Tot nu toe zijn er geen slachtoffers gevallen maar toch besloot burgemeester van Aartsen van Amsterdam na het meest recente incident dat het kantoor voor de veiligheid van omwonenden dicht moet tot de daders zijn gevonden. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bewakingsbeelden van de beschieting

Op bewakingsbeelden is de beschieting te zien. In die nacht van zaterdag 10 op zondag 11 maart rond 03.00 uur komt in ieder geval 1 man uit de richting van de Michelangostraat over het Minervaplein gelopen. Hij steekt zijn arm uit en schiet vermoedelijk 6 keer, draait om en is weer weg. Links van de schutter is nog een schim te zien, dat is mogelijk een mededader, maar het kan ook een reflectie gemaakt door de camera zijn. In ieder geval is de schutter is rechtshandig. 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar