Kluis en pinpas gestolen uit woning

Donderdagavond 18 januari 2018 wordt een kluis gestolen uit een woning aan het Royaardsplein. Daarnaast zijn er contant geld en een bankpas meegenomen. Met de gestolen pas wordt diezelfde avond gepind in Zoetermeer.

De politie helpt u graag met inbraakpreventie. Op de thema-pagina Woninginbraak daarom een reeks adviezen om inbrekers te slim af te blijven. En mocht u onverhoopt toch de dupe worden van een inbraak, vindt u op diezelfde pagina de stappen die u dan het best kunt nemen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Meeuwenveld

Die avond wordt tussen 17.15 en 22.20 uur ingebroken in de woning. Om 22.50 uur verschijnt er een man met de gestolen bankpas bij een geldautomaat aan het Meeuwenveld in Zoetermeer.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement

De man heeft een blanke tot lichtgetinte huidskleur en ging gekleed in een donkerblauwe jas met capuchon. Onder de capuchon droeg de man een honkbalpet met daarop in wit de letters N en Y. De klep van de pet heeft een lichtere kleur en bevat een rood logo.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daarnaast had hij een spijkerbroek aan en zwarte schoenen met een donkere zool. De pinner heeft donkere ogen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de man op de bewakingsbeelden?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets verdachts gezien op donderdagavond 18 januari in de omgeving van het Royaardsplein in Schiedam?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar