Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Liquidatie Stanley Hillis in de Fizeaustraat

De politie heeft bewakingsbeelden vrijgegeven van de liquidatie van ‘de Ouwe’.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op maandag 21 februari 2011 rond het middaguur in de Fizeaustraat in de Amsterdamse wijk Watergraafsmeer getuige geweest van de liquidatie van de 64-jarige Stanley Hillis?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en mogelijk in combinatie met zijn manier van lopen de mogelijke dader?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie zegt de combinatie iets van de bewakingsbeelden van 5 maanden eerder in de Abraham de Haanstraat en de beelden van de mogelijke schutter?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de witte Renault Trafic met het kenteken 92-BR-ZD die op dinsdag 15 februari 2011 niet zo heel ver van de Fizeaustraat in Amsterdam gevonden is?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de Volkswagen Transporter T-edition op maandagmiddag 21 februari 2011 of een andere dag gezien in de omgeving van de Fizeaustraat of ergens anders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er over het algemeen informatie over deze zaak en dit nog niet met de politie gedeeld?

Kijk ook eens naar