Man met omafiets overvalt COOP-winkel

Een medewerkster van supermarkt COOP op de hoek van het Moermanskpad krijgt op 1 december 2017 de schrik van haar leven. Die vrijdagmiddag komt zij namelijk oog in oog te staan met een gemaskerde overvaller.

update

Dankzij uw tips is de herkomst van zijn regenpak duidelijk. Vermoedt u wie de man zelf is? Laat het de politie weten!

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Omafiets met zijstandaard

Rond 15.20 uur komt de man op zijn gemak aangefietst bij de winkel. Als vervoersmiddel gebruikt hij een bijzondere omafiets. De fiets heeft namelijk geen beugelstandaard, maar een zijstandaard.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vuurwapen

Op zijn gemak loopt hij de supermarkt binnen en gaat rechtstreeks naar de kassa. Met een tas houdt hij het vuurwapen in zijn rechterhand nog verborgen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dan komt zijn ware aard naar boven en bedreigt hij de klant en caissière. Zodra hij het geld uit de kassa heeft gekregen, gaat hij richting de uitgang. Vervolgens stapt hij weer in een rustig tempo op zijn fiets en vlucht weg richting de Evenaar in Rotterdam-Oosterflank.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Opvallend uiterlijk

De dader houdt zijn gezicht goed verborgen onder een masker, maar opvallend is wel zijn rechtervoet. Deze voet lijkt namelijk iets naar binnen te klappen als hij loopt. Daarnaast heeft de man ook een erg dikke buik, maar deze lijkt nep. Mogelijk is hij hierdoor wel opgevallen in de omgeving.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de overvaller, mogelijk in combinatie met die omafiets met zijstandaard?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft hem gezien op vrijdagmiddag 1 december 2017 in de buurt van het Moermanskpad in Rotterdam?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar