Mishandeling vrouw (21) aan De Bossche pad

Ze verstopt zich uit angst onder een geparkeerde auto

update

Er zijn in totaal meer dan 20 tips binnengekomen. De BMW met geblindeerde achterruiten zou vaker gezien zijn en komt mogelijk uit Den Bosch of uit de omgeving van Den Bosch. Er zijn zelfs mensen die verschillende kentekens hebben doorgegeven die bij de bewuste BMW zouden horen.

In de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 januari wordt een 21-jarige vrouw door twee mannen mishandeld aan De Bossche Pad in Den Bosch.

Stapavond

De jonge vrouw is die avond met een bevriend stel op stap geweest in het centrum van Den Bosch. Om 03.30 uur sluit het café waar ze geweest zijn en vertrekken de drie richting huis. 

Naar huis lopen

Op de Zuid Willemsvaart op de ophaalbrug neemt ze afscheid van het stel en loopt ze de laatste tien minuten alleen. Ze slaapt die nacht in een  appartement iets verderop. Ze loopt over het Hinthamereinde in de richting van de watertoren.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

BMW

Ze ziet een zwarte BMW rijden over De Bossche Pad dat parallel loopt aan de Oostwal. Ze kijkt even in die richting, maar loopt verder en steekt de parkeerplaats over richting De Bossche Pad. Ze kijkt naast zich en ziet ineens die donkere BMW weer staan. Het raampje aan de passagierskant gaat naar beneden en ze wordt aangesproken, waar ze heen gaat. Ze reageert dat ze gewoon naar huis gaat en loopt door.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Mishandeling

Maar terwijl ze verder loopt, rijdt de auto haar voorbij en stopt dan een stukje voor haar. Er stapt een man uit aan de passagierskant. Hij pakt haar beet en trekt haar t-shirt naar beneden. Er komt ook een tweede man uit de auto met een sigaret in zijn hand. Die drukt hij vervolgens een paar keer op haar borst.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie was omstreeks 04.00 uur in de omgeving van het Hinthamereinde en de watertoren en is mogelijk getuige geweest van de mishandeling? 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Onder auto schuilen

De jonge vrouw weet zich los te rukken van de mannen en rent weg in de richting de Van Paesschenstraat. Daar verstopt ze zich door onder een auto te gaan liggen. Terwijl ze daar schuilt belt ze zo zachtjes mogelijk een bekende voor hulp. 

Daders

De vrouw heeft die mannen die avond niet eerder gezien. Het enige contact heeft ze gehad toen ze kort voor het incident door hen werd aangesproken vanuit de auto. Ze heeft niet kunnen zien hoeveel mannen er in die auto zaten, maar in ieder geval dus twee. Het zijn allebei mannen met een licht getinte huidskleur. De één heeft een stevig postuur, de ander was duidelijk slanker en ook een stuk langer dan de ander. En door die brandende sigaret weten we dus dat tenminste één van hen rookt.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft een vermoeden wie die twee daders zouden kunnen zijn? 
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

BMW met deels geblindeerde ruiten

De auto van de daders is in ieder geval een donkere 4-deurs auto, een gestroomlijnd maar wel wat ouder model BMW. Wat opviel was dat in ieder geval de zijruiten aan de achterkant geblindeerd zijn. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Uitgaansgelegenheden

De mishandeling was rond 04.00 uur toen de vrouw terug kwam van het stappen. De politie sluit niet uit dat de daders die nacht ook ergens uit zijn geweest. Misschien is er bij één van de uitgaansgelegenheden iets voorgevallen, of hebben ze al eerder mensen lastig gevallen. Als dat is opgevallen, willen ze daar graag alles over horen. 

Getuigenoproep: man die richting watertoren loopt

Kort voordat de vrouw over het Hinthamereinde liep, filmt een bewakingscamera een man die richting de watertoren loopt. Mogelijk kan deze getuige ook meer over de daders of hun auto vertellen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuigenoproep: Hinthamereinde en/of de watertoren

De politie wil ook graag spreken met andere potentiële getuigen: automobilisten, fietsers en voetgangers die de daders die nacht mogelijk iets gezien hebben in de omgeving van het Hinthamereinde en/of de watertoren.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de mogelijke daders eerder die avond in een uitgaansgelegenheid gezien of is ook door hen lastiggevallen?

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar