Mislukte overval op bakkerij Sadem

Op dinsdag 23 januari 2018 is rond 17.30 uur geprobeerd bakkerij Sadem aan het Asterloplein in Rotterdam te overvallen.

update

Meer dan 60 tips. Dankzij u heeft de politie genoeg informatie over de kleding van de overvallers, dank daarvoor.Wie geeft nu de gouden tip over de mannen zelf, want ze zijn nog niet getraceerd.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Het is net voor de overval rustig in de zaak. Een medewerker heeft wat te drinken gepakt en maakt zijn blikje open. Er zit een mannelijke klant wat te eten, en aan het tafeltje rechts daarnaast twee kinderen. Ook de andere medewerker heeft even tijd om op zijn telefoon te kijken. Tot hij uit zijn ooghoek twee mannen ziet aankomen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kinderen in de bakkerij

Een van de medewerkers geeft meteen maar duidelijk aan dat er niet veel te halen is, en dat hij niet snapt wat de mannen bij hen doen. Daarna bedenkt hij dat de twee kinderen in zijn zaak zoiets niet mogen meemaken. Ondanks het wapen gaat hij naar ze toe en loodst ze naar achter. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Overval mislukt

Op een andere camera is te zien hoe de ene overvaller even de doek voor zijn gezicht vergeet hoog te houden. Beide medewerkers denken dat het wapen nep is. Als een van de medewerkers dan bluft en zegt dat de politie er aan komt, besluiten de overvallers te vluchten, zonder buit. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement overvallers

Beide overvallers waren getint en maken een vrij jonge indruk. De man die voorop liep was het langst. De jas leek grijzig met een donker vlak, op de linkerborst staat een logo. Ook de trui van de ander is grijsgroenig. Bij hem valt vooral zijn trainingsbroek op: blauw, met rode streep. Ook op deze broek een wit logo, op zijn rechterbovenbeen. 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar