Onbekende man mishandelt fietser (59)

Een 59-jarige man is zwaargewond geraakt nadat hij door een onbekende hardhandig van zijn fiets werd geduwd. Het incident gebeurde op zondag 4 november 2018 rond 14.30 uur, op de openbare weg in het verlengde van de Oliepalmstraat.

Er was geen enkele aanleiding voor de duw, waardoor de val volledig onverwachts kwam voor het slachtoffer. Hij maakte zo’n harde klap dat onder andere zijn sleutelbeen, bekken en heupkom zijn gebroken.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Gevlucht richting metro Kraaiennest

Op bewakingsbeelden is te zien hoe de man achterna werd gezeten door zijn belager. De politie is op zoek naar een getinte man met zwart haar.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Hij droeg een spijkerbroek, een zwarte jas en witte gympen. Na het incident is de man weggerend in richting van metrostation Kraaiennest.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Herkent u de verdachte of heeft u die middag iets opvallends gezien of gehoord? Neem contact op met de politie. Ieder detail kan van groot belang zijn.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de man op de beelden?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets opvallends gezien of gehoord die zondagmiddag 4 november 2018 op het Kraaiennest in Amsterdam-Zuidoost?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar