Ontucht meisje (4) in horecagelegenheid De Machinist aan de Willem Buytewechstraat

Opsporing Verzocht Preloader

In één moment van onoplettendheid, sloeg de dader toe.

Vrijdagmiddag 10 augustus 2012 rond 14.00 uur gaat een oma samen met haar kleinzoon (10) en haar kleindochter (4) en een vriendin met haar kind iets drinken in het grand-café de Machinist aan de Willem Buytewechstraat in Rotterdam-Delfshaven. Beneden in de kelder zit een klein filmzaaltje waar ouders op eigen verantwoordelijkheid hun kinderen een filmpje laten kijken, terwijl ze zelf aan het eten zijn. Het meisje en haar broer zitten in de filmzaal als een man de zaal binnen glipt en daar het meisje onzedelijk betast. Wanneer haar grote broer opstaat om hulp te halen, stopt de man en gaat hij snel de zaal uit.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Impulsief

De politie heeft de indruk dat hij heel impulsief heeft gehandeld. Hij heeft toegeslagen terwijl zijn vriendin zat te wachten op het terras en het hield hem ook niet tegen dat er een mondig kind van 10 naast zijn slachtoffertje zat.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Het is een blanke volwassen man, zo tussen de 25 en 40 jaar, heeft een normaal postuur en is ongeveer 1.90 m lang. Hij was in het gezelschap van een Aziatisch uitziende vrouw. Mogelijk was dit zijn vriendin. Ze sprak geen Nederlands en heel moeizaam Engels. De dader reed in een metallic grijze Volkswagen Polo.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kleding

Hij droeg die vrijdagmiddag 10 augustus een opvallende outfit: een korte witte broek, witte gympen en een (fel)groen T-shirt van Jack & Jones met print voorop. Misschien is de man vaker in deze outfit gezien en kan iemand zich dat herinneren.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vrouw

Hij was in het gezelschap van een Aziatisch uitziende vrouw, mogelijk was dit zijn vriendin. Ze sprak geen Nederlands en heel moeizaam Engels. De politie is benieuwd of die twee vrijdagmiddag 10 augustus ook nog op andere locaties samen zijn gezien in bijvoorbeeld Rotterdam-Delfshaven, waar De Machinist zit.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Bekend

De politie denkt dat de man geweten heeft dat beneden in de kelder een filmzaaltje is en dat hij daar doelbewust is gaan kijken of er toevallig kinderen zaten zonder toezicht. Aan de serveerster vroeg hij waar de wc was. Die is gewoon op de begane grond en in de kelder had hij in principe niets te zoeken. Mogelijk komt de man dus uit Rotterdam of omgeving of is hij er in ieder geval bekend.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op vrijdagmiddag 10 augustus 2012 om 14.30 uur getuige geweest van de ontucht van een meisje (4) in horecagelegenheid De Machinist aan de Willem Buytewechstraat in Rotterdam-Delfshaven?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en mogelijk in combinatie met het opvallende shirt van Jack & Jones, de Aziatische vrouw en/of een metallic grijze Volkswagen Polo de dader?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er gezien in welke richting de man na de ontucht is weggereden?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft die vrijdagmiddag 10 augustus de dader al dan niet in combinatie met de Aziatische vrouw en grijze VW ergens anders gezien?

Kijk ook eens naar