Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Oplichting kamerverhuur bij de Fokke Simonszstraat

Opsporing Verzocht Preloader

De politie zoekt de ware naam en verblijfplaats van een oplichter.

Afgelopen zomer bood een man zijn huis aan de Fokke Simonszstraat in Amsterdam te huur aan voor een periode van 3 maanden. Belangstellenden kregen meteen een huurcontract, de sleutel en als ze direct aanbetaalden ging de huur op 1 augustus in. Maar op 1 augustus stonden er 28 mensen met eenzelfde sleutel bij het huis maar het slot was veranderd en de verhuurder was met alle aanbetalingen vertrokken.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Oplichter

Die verhuurder heeft tienduizenden euro’s op deze manier in zijn zak gestoken. Dit is de enige foto die er van hem is, die is gemaakt tijdens zo’n bezichtiging. Hij noemt zich Richard Leeuw of Richard de Groot, maar dat zijn allebei valse namen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent deze oplichter of weet waar hij zich nu bevindt?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op vergelijkbare wijze door dezelfde man opgelicht?

Kijk ook eens naar