Opsporing Verzocht Preloader
alert

GEZOCHT: Luciano Dijkman (24) en Sherwin Benshomin Windster (27). Beiden ontsnapten op dinsdagavond 21 juni rond 20.30 uit een TBS-kliniek in Nijmegen. Ze gingen ervandoor in een witte Volkswagen Golf met zonnedak. Ziet u (een van) deze mannen, benader hen niet zelf. Meer informatie, waaronder signalementen van Dijkman en Windster, vindt u op de website van de politie.

double-arrow

Overlijden 85-jarig slachtoffer Berlagehof

6 nieuwe tips met een naam van een mogelijke dader.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet er meer over de dader die in oktober vorig jaar een 85-jarige vrouw in haar huis aan het Berlagehof in Amsterdam mishandelde en verkrachtte?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie hoort er bij de groep hangjongeren die geregeld op een bankje zaten voor het huis van de overleden vrouw aan het Berlagehof of weet wie dit waren?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent zichzelf als zijnde de tipgever die eind maart belde met informatie naar aanleiding van de vorige uitzending over deze zaak toen het gesprek werd afgebroken?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er over het algemeen informatie over deze zaak en dit nog niet met de politie gedeeld?

Kijk ook eens naar