Overval op restaurant Geflipt

Op zaterdagavond 25 november 2017 werd omstreeks 23.00 uur restaurant Geflipt aan de Van Woustraat in Amsterdam overvallen.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip dan hier rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Overval

Het personeel is die avond al aan het schoonmaken wanneer plotseling een man binnenkomt. Hij heeft een medewerker van het restaurant bij zijn nek gegrepen en met een mes bedreigd. Dat mes leek in aluminiumfolie gewikkeld en was niet zo lang. Bij de toonbank zegt hij dat er geld moet komen. Het andere personeel durft niet in te grijpen, anders steekt de man hun collega misschien neer. Blijkbaar gaat het allemaal niet snel genoeg want de man begint met servies te gooien. De hele kassalade wil hij niet, het geld moet in een zak. Daarmee gaat hij er weer vandoor.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement

De overvaller was mogelijk licht getint, zo’n 1.85 meter lang, en tegen de 30 jaar. Wat opviel waren zijn z’n volle zwarte wenkbrauwen. Hij droeg die avond een legergroene parka met een bontkraag en sprak Nederlands.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar