Overval tankstation Molenlaan

Op 29 oktober 2017 slaat een gewapende man toe bij de Esso aan de Molenlaan in Rotterdam. Erg opvallend is zijn vermomming: een plastic tas over het hoofd.

update

Er is 1 tip binnengekomen, maar niet de gouden tip. Heeft u informatie over deze zaak? Laat het de politie weten!

Rond 19.00 die avond staat een 56-jarige medewerkster in de deuropening van de shop, wanneer zij plotseling wordt overrompeld door de vrij fors ogende man. Hij draagt een witte plastic tas over het hoofd en heeft een mes in zijn hand.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kassalade

De overvaller dwingt de vrouw terug naar binnen en eist, dreigend met het mes, dat zij de kassa openmaakt. Hij grijpt in twee keer bijna al het geld uit de lade. Dat stopt hij in zijn meegebrachte plastic tas, een blauw-witte van Albert Heijn, waarna hij er vandoor gaat.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de overvaller is? Herkent u hem wellicht aan zijn kleding of manier van bewegen of heeft u iemand over de overval horen praten?

Signalement

Ondanks zijn niet-alledaagse vermomming, is te zien dat de overvaller een blanke man is. Hij droeg een zwarte jas met witte accenten, een zwarte broek en blauwe Nike-gympen met witte zolen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Mogelijke vluchtauto

Een passerende getuige heeft rond het tijdstip van de overval een donkerkleurige auto door de wijk zien scheuren. Mogelijk werd die auto bestuurd door de dader of een handlanger. Het zou kunnen gaan om een C-klasse stationwagen van Mercedes.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft informatie over de mogelijke vluchtauto? Het gaat om een donkerkleurige stationwagen, vermoedelijk een Mercedes C-klasse.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar