Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Overval zonnestudio Ergosun aan de Groene Hilledijk op de hoek met de Heinlantstraat

De dader is niet echt spraakzaam en laat met een briefje weten dat het om een overval gaat.

update

De identiteit van deze dader is helaas nog niet bekend.

In het drukke winkelgedeelte van de Groene Hilledijk in Rotterdam-Zuid zit op de hoek met de Heinlantstraat zonnestudio Ergosun. Op donderdagavond 20 december 2012 om ongeveer 21.30 uur, komt een man met een paraplu binnen die niets zegt en een briefje op de balie legt. Hij heeft erop geschreven dat het een overval is en hij laat de vrouw zien dat er een mes in zijn tas zit. Ze maakt de kassa open en hij graait hem zelf leeg. Daarna pakt hij weer zijn paraplu en pas als hij weer weggaat doet hij zijn mond weer open: de vrouw moet van hem naar achteren terwijl hij de regen weer tegemoet gaat.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Het gaat om een blanke man tussen de 30 – 40 jaar, tussen de 1.75-1.85 m met een normaal postuur. Hij droeg een ¾ donkergrijze jas met capuchon en een donkerblauwe sjaal met een witte streep. Ook had de man witte handschoenen aan. Verder had hij een donkere paraplu bij zich met rode ruitjes.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op donderdagavond 20 december 2012 om ongeveer 21.30 uur getuige geweest van de overval op zonnestudio Ergosun aan de Groene Hilledijk op de hoek met de Heinlantstraat in Rotterdam-Zuid?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en/of het signalement de dader?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft die donderdagavond 20 december 2012 de man in Rotterdam-Zuid nog gezien?

Waar dan?

We zijn heel benieuwd waar dit is?

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Tip de politie

Heeft u informatie, tip de politie!

Kijk ook eens naar