Overvaller druipt af met buit van slechts één euro

Zondagavond 4 maart 2018 eist een gewapende overvaller bij supermarkt Dirk van den Broek de inhoud van de kassa. Wanneer de caissière weigert mee te werken, gaat hij ervandoor met slechts één euro.

update

U kwam met bijna 20 tips, vooral over de kleding van de dader. Heeft u een idee wie de man met het mes is, laat het de politie weten.

Voordat de man toesloeg, hing hij al enige tijd rond bij de in- en uitgang van de winkel aan het Zuiderterras. Vanaf dit punt hield hij nauwlettend de kassa’s en de medewerkers in de gaten. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Kassalade niet open

Rond 19.40 uur ging hij af op een kassa die op dat moment werd schoongemaakt door een caissière. De vrouw zag haar belager niet direct, omdat ze onder de kassa aan het vegen was. Ondanks dat hij haar bedreigde met een mes, weigerde ze de kassalade te openen.

Eén euro

De overvaller probeerde nog eventjes met zijn handen de kassa open te wrikken, maar zonder resultaat. Uiteindelijk nam hij genoegen met een euro die bovenop de kassa lag.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Zuiderparkweg

Na de overval is de man rustig de winkel uitgelopen, richting de Zuiderparkweg. Het betreft een donkergetinte man, gewapend met een groot mes.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Hij droeg een spijkerbroek en had een blauwe rugzak en een schoudertasje bij zich. De tekst op de rug van zijn lichtgrijze sweater eindigde op ‘tour’ en onder zijn capuchon droeg hij mogelijk een witte bandana.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de overvaller?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de man zien rondstruinen op zondag 4 maart op het Zuiderterras in Rotterdam?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar