Overvaller met mes neemt kassalade mee

Door met een mes te dreigen, wist een nog onbekende man een kassalade buit te maken bij een Dirk-filiaal in Rotterdam. Rond 21.45 uur op dinsdag 10 augustus 2021 kwam hij de supermarkt aan de Goudsesingel binnen.

update
teaser-date

11-01-2022 21:19

Er zijn tips binnengekomen over het mes van deze overvaller, maar wie weet wie de man is? Geef alstublieft uw informatie door aan de politie.

Het personeel was aan het afsluiten, maar liet de man nog binnen omdat hij zei dat hij alleen wat sigaretten wilde kopen. Bij de balie trok hij al snel een groot mes. De medewerkster die hij bedreigde wist weg te komen, waarop de man aan de kassalade begon te wrikken.

Hele lade mee

Terwijl een oplettende klant 112 belde, lukte het de overvaller niet de kassa open te krijgen. Hij klom over de balie, rukte met enige moeite de hele lade los en ging ermee vandoor.
Ondanks het mondmasker dat hij droeg, moet de dader herkend kunnen worden. Kijkt u alstublieft naar zijn kleding en zijn manier van bewegen. Mogelijk zegt ook het mes iemand iets; dat leek een wit lemmet te hebben.

Help de politie

Wie weet of vermoedt wie de overvaller kan zijn?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar