Overvaller Primera hing lang in de buurt rond

Aan de Gruttostraat in Rotterdam-Zuid bedreigde op 8 juli 2019 een overvaller met een mes de eigenaar van een Primera-filiaal. Het 72-jarige slachtoffer raakte licht gewond bij de worsteling die ontstond.

update
teaser-date

17-12-2019 20:51

De vier binnengekomen tips gingen over de kleding van de overvaller, bedankt! Als u de man herkent of weet wie hij is: geef het alstublieft door!

Gelukkig zijn er beelden van de dader. Daarop is te zien dat hij zo'n zes minuten vóór de overval al om de hoek van de winkel heeft gestaan. Uit buurtonderzoek zou blijken dat de man vermoedelijk al ruim twee uur in de buurt had rondgehangen.

Overvaller gaat Primera Gruttostraat binnen Preloader
Overvaller gaat Primera Gruttostraat binnen
Overvaller gaat Primera Gruttostraat binnen Preloader

Kenmerken overvaller

Hij heeft een blanke of licht getinte huidskleur en had die maandagmiddag een donkere baard. Het slachtoffer wist nog te vertellen dat de man donkere ogen heeft.

“Dacht het niet”

Rond 12.45 uur bedekte de overvaller zijn gezicht en beende hij het Primera-filiaal binnen. Dreigend met een mes vroeg hij naar de kluis, waarop de eigenaar “Dacht het niet” riep.

Dader en slachtoffer Preloader
Dader en slachtoffer
Dader en slachtoffer Preloader

Bij de worsteling die ontstond, kwam het slachtoffer ten val. Daarvan leek de dader te schrikken, want hij ging er onmiddellijk vandoor. Hij rende weg de Fazantstraat in.

Wie weet of vermoedt wie de overvaller is?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Sterktewens

Stuur via onderstaande link een bericht aan het 72-jarige slachtoffer.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar