Poging tot moord bij voormalig café de Markt aan de Pretorialaan

Bij een grootschalige vechtpartij werd er iemand in zijn gezicht geschoten.

update

Er kwamen meer dan 20 tips, maar zijn werkelijke identiteit staat nog niet vast.

Op maandagavond 1 juni 2015 ontstond buiten bij voormalig café de Markt aan de Pretorialaan in de Rotterdamse Afrikaanderbuurt een grootschalige vechtpartij tussen twee groepen, waarbij meerdere mensen verwondingen opliepen. Er viel één zwaargewond slachtoffer: hij had een schotwond in zijn gezicht en een steekwond in zijn buik.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op maandagavond 1 juni 2015 getuige geweest van de vechtpartij buiten bij voormalig café de Markt aan de Pretorialaan in de Rotterdamse Afrikaanderbuurt?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Slachtoffer

De man overleefde het wonderbaarlijk genoeg, maar de ruzie wordt beschouwd als een poging tot doodslag, dan wel een poging tot moord.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Aanhoudingen

De afgelopen tijd zijn meerdere mannen aangehouden, maar één verdachte loopt nog vrij rond. Dat is de man die geschoten heeft.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Schutter

Hij had een witte opdruk op zijn hoodie, volgens omstanders was dat een soort doodshoofd. Hij is waarschijnlijk begin 30, zo’n 1.75 tot 1.80 meter lang en heeft opgeschoren haar. Er is gehoord dat hij ’Granit’ werd genoemd.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de schutter aan de hand van de bewakingsbeelden, mogelijk in combinatie met het signalement en de naam ‘Granit’, of weet waar hij verblijft of waar hij vaker komt?

Kijk ook eens naar