Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Politie deelt nieuwe beelden in onderzoek naar dood 19-jarige Xavier

Opsporing Verzocht Preloader
stamp-aangehouden

Xavier Durlinger werd in mei 2022 met geweld om het leven gebracht. Zijn lichaam werd ruim een week later aangetroffen in het bos bij de Kollenberg in Sittard.

update
teaser-date

03-04-2023 10:52

Op maandagochtend 3 april 2023 is een 23-jarige man uit Sittard aangehouden in het onderzoek naar Xavier’s dood. Deze man wordt verdacht van moord c.q. (gekwalificeerde) doodslag. Gekwalificeerde doodslag betekent: een ander om het leven brengen om een strafbaar feit te verbergen.

De oproep omtrent een onbekende fietser, in de uitzending van Opsporing Verzocht van 7 maart, leverde ruim 120 tips op van kijkers. Het onderzoeksteam is u dankbaar voor deze wezenlijke bijdrage. De 23-jarige man die nu vast zit, wordt ervan verdacht de betreffende fietser te zijn. De politie gaat ervan uit dat de fiets waarop de verdachte reed die van Xavier was.

Meer informatie in het nieuwsbericht van de politie.

Kijk ook eens naar