Politie toont verdachten van supportersgeweld

Bij de thuiswedstrijd van FC Den Bosch tegen Top Oss, op zaterdag 17 september 2022, ontstonden vechtpartijen tussen groepen supporters en werden onder meer hekken gesloopt. Stewards en beveiligers die probeerden in te grijpen, werden zelf slachtoffer van agressie en geweld. Een van de stewards raakte zwaargewond aan het hoofd.

Politieagenten en ME’ers die probeerden de partijen uit elkaar te houden, werden bekogeld met onder meer stenen en fakkels. Twee van hen raakten lichtgewond. Ook waren er die avond zelfs daders die hun broekriem af deden om er politiehonden mee te slaan.

Stadion De Vliert aan de Victorialaan Preloader
Stadion De Vliert aan de Victorialaan
Stadion De Vliert aan de Victorialaan Preloader

Herkenning gevraagd

Een aantal mensen is al aangehouden; zij hebben sowieso allen een stadionverbod van minimaal een jaar. Het verdere politieonderzoek richt zich op drie plaatsen delict waar supporters geweld hebben gebruikt.
Hieronder ziet u afbeeldingen van verdachten die op de derde plaats delict waren, net buiten het Bossche stadion.

Geef uw tip door

Herkent u iemand, geef dat dan alstublieft door aan de politie en vermeld daarbij het nummer van de verdachte over wie u tipt. De nog gezochte verdachten van de andere twee locaties kunt u bekijken op de website van de politie.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar