Schietincident op parkeerplaats bij Tollensflat

Op een parkeerplaats in een Roosendaalse woonwijk werd rond 19.00 uur op 15 december 2023 meermaals geschoten. Het slachtoffer overleefde het vuurwapengeweld en wist te ontkomen. De politie vraagt uw hulp bij het opsporen van de schutter.

Een nu 19-jarige verdachte zit vast, maar wie de schutter was is nog niet opgehelderd. Kijkt u alstublieft naar de beelden hieronder en neem het signalement in u op. Een tip doorgeven kan te allen tijde anoniem of in een vertrouwelijk gesprek met het TNI.

Tollensflat schutter Roosendaal Preloader
Tollensflat schutter Roosendaal Preloader

De persoon die schoot

  • heeft een licht getinte huidskleur
  • wordt tussen 20 en 25 jaar oud geschat
  • had half december bruin, gemillimeterd haar
  • had destijds een korte baard
  • droeg tijdens het schieten een wit t-shirt en grijs vest
  • had vermoedelijk een bril op zoals die op de afbeelding.

BMW X1 met schade

Het 19-jarige slachtoffer reed die vrijdagavond in een zwarte Volkswagen Polo en parkeerde die bij de Tollensflat. De dader die hem even later onder vuur nam was een inzittende van een zilver-metallic BMW X1.
Waarschijnlijk heeft die BMW schade aan de bestuurderskant. De politie hoort heel graag waar de auto nu is. Misschien herinnert iemand zich dat het voertuig sinds 15 december ter reparatie is aangeboden.

Deel uw informatie

Weet of vermoedt u iets over de schutter, meld dan alstublieft bij de politie; desnoods anoniem. Ook uw informatie over een mogelijke aanleiding voor het schieten is nog heel welkom.

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar