Schietpartij Charles Boissevainstraat

Donderdag 4 juni 2015, omstreeks 01.00 uur, vond er een schietpartij plaats in Amsterdam. Hierbij raakte een 27-jarige vrouw zwaargewond.

update

Uiteraard vroegen we u of u die schutter misschien had gezien. 3 tips de afgelopen dagen en wat blijkt: de schutter is mogelijk voor de moord al gezien

Het slachtoffer is woensdag 3 juni vanaf haar huis, waarschijnlijk aan het begin van de avond, samen met haar vriendin naar de woning van een kennis aan de Pieter Calandlaan in Amsterdam gelopen. Even voor 01.00 uur besluiten ze om terug te lopen naar het huis van het slachtoffer. Onderweg wordt het slachtoffer door een man op een scooter beschoten. Zij wordt hierbij meerdere keren geraakt en blijft voor dood achter. Momenteel is het slachtoffer buiten levensgevaar. Mogelijk is er, naast de schutter, sprake van meer verdachten.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vluchtroute / Scooter / Schutter

De schutter was in het zwart gekleed en hij reed op een zwarte scooter met windscherm. Mogelijk is hij weggereden in de richting van de Sloterplas, onder het tunneltje door.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is donderdag 4 juni, rond 01.00 uur, mogelijk getuige geweest van het schietincident?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft gezien of het slachtoffer voor de schietpartij al is gevolgd?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft meer informatie over de genomen vluchtroute van de schutter?

Kijk ook eens naar