Schietpartij in de Albregt-Engelmanstraat in de wijk Delfshaven

Op beelden is goed het vuur uit de loop van het wapen te zien.

update

De rechercheurs hebben nog uw hulp nodig.

Op donderdagavond 20 november 2014 rond 22.15 uur vindt er een schietpartij plaats in de Albregt-Engelmanstraat in de wijk Delfshaven in Rotterdam. Een man begint te schieten en lijkt daarna dekking te zoeken, omdat er ook op hem geschoten wordt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Vlucht

Hij loopt vervolgens verder de Albregt-Engelmanstraat in en wordt op de hoek op de 2e Schansstraat even later opgepikt door een gele Opel Corsa.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Opel Corsa

De auto steekt vlak daarna vanaf de Spanjaardstraat de kruising met de Schiedamseweg over, haalt een auto rechts in en rijdt vervolgens de Jan Kruijfstraat in.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Volkswagen Golf

Vlak na het schieten reed een lichtkleurige Volkswagen Golf voorzien van een zonnedak door de Albregt-Engelmanstraat. Het vermoeden bestaat dat de andere schutter is opgepikt door deze auto.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuigenoproep

Toen er werd geschoten en de schutter werd opgepikt, reed een persoon op een scootmobiel door de straat. Dit kan een belangrijke getuige zijn. Ook een man met parka jas die vlak voor het schieten overstak wordt als getuige gezocht.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op donderdagavond 20 november 2014 rond 22.15 uur getuige geweest van de schietpartij in de Albregt-Engelmanstraat in de wijk Delfshaven in Rotterdam?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de dader is, mogelijk in combinatie met de bewakingsbeelden en/of de gele Opel Corsa?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de andere schutter is, mogelijk in combinatie met de Volkswagen Golf?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent zichzelf in één van de getuigenoproepen?

Kijk ook eens naar