Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Snelkraken exclusieve kledingwinkel aan de Van Woustraat

Hondsbrutaal wordt de zeer dure kleding bij elkaar gegraaid.

update

1 anonieme tip, extra info over de mannen blijft welkom.

In de vroege ochtend van dinsdag 14 oktober 2014 iets na 03.00 uur plegen drie mannen een snelkraak op een exclusieve kledingwinkel aan de Van Woustraat in Amsterdam. Binnen een minuut weten twee mannen twaalf peperdure jassen bij elkaar te graaien van Montcler, Dolce et Gabbana en Prada. Uiteindelijk vluchten ze met twee handlangers op twee scooters.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de vroege ochtend van dinsdag 14 oktober 2014 iets na 03.00 uur getuige geweest van de snelkraak op een exclusieve kledingwinkel in de van Woustraat in Amsterdam?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Tweede kraak

Twee nachten later, op 16 oktober, slaan dezelfde daders weer toe. Deze keer nemen ze zestien jassen en dertig spijkersbroeken mee van exclusievere merken zoals Replay en Seven.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op 16 oktober getuige geweest van de snelkraak op dezelfde winkel?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Daders

In totaal gaat het om een groep van vijf mannen. Mogelijk dat iemand de leden van die groep herkent, omdat ze plotseling dure kleding in de aanbieding hadden.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden en mogelijk in combinatie met de gestolen exclusieve kleding de daders?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet wie de gestolen kleding heeft of heeft deze aangeboden gekregen?

Kijk ook eens naar