Steekincident Kruitberg

Dader staat duidelijk herkenbaar op bewakingsbeelden

update

Vreemd genoeg is deze man nog niet herkend. Hij staat hier in een snackbar in Amsterdam, vlakbij metrostation Kraaiennest, maar stak even later iemand meerdere malen met een mes. 7 kijkers gaven informatie door, maar de messentrekker is nog niet aangehouden.

Op zaterdagavond 3 september wordt iets na 22.30 uur een 35-jarige man neergestoken vlak bij de flat Kruitberg en metrostation Kraaiennest in Amsterdam Zuidoost. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Steekincident

De dader van het steekincident komt rond 22.10 uur een snackbar binnen. Hij heeft een fles sterke drank bij zich die hij, voordat hij wat bestelt, even op de toonbank zet. Daarna blijft hij nog even in de snackbar rondhangen. Niet veel later loopt hij naar buiten en steekt daar na een woordenwisseling meerdere keren op zijn slachtoffer in.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Nog geen herkenning

Ondanks dat de beelden van de verdachte al regionaal zijn getoond, is de man nog niet herkend. De politie hoopt dat er kijkers zijn die hen vanavond op het spoor van deze dader kunnen brengen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement dader

De man is van Surinaamse afkomst en wordt ergens tussen de 35 en 40 jaar geschat. Hij droeg zijn dreads in een panty en is zo’n 1.80 meter lang. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de man? 

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar