Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Verdachte van grove mishandeling nog op vrije voeten

Van drie mannen die zich in het Amsterdamse uitgaansleven schuldig maakten aan ernstige mishandeling, zoekt de politie er nog één. Hij was in de nacht van 5 op 6 mei 2022 betrokken bij een vechtpartij bij een club aan de Korte Leidsedwarsstraat.

De drie verdachten raakten in conflict met de portier van de club, waarop twee van diens collega’s van nabije horeca hem te hulp schoten. In de chaos die ontstond raakten behalve de portiers en later politieagenten, omstanders gewond.

Wie herkent de verdachte?

De politie is dringend op zoek naar de niet-geblurde man die op bovenstaande beelden een petje draagt. Hij is vermoedelijk rond 20 jaar oud, heeft een lichte huidskleur en had ten tijde van het incident kort, opgeschoren haar.
Heeft u een idee wie de verdachte zou kunnen zijn, geef het alstublieft door aan de politie. Dat kan desgewenst anoniem via ‘M’.

Help de politie

Weet of vermoedt u wie de nog gezochte verdachte kan zijn? Neem alstublieft contact op met de politie op een van de volgende manieren:

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar