Verdachten van inbraak tweemaal goed op beeld

Voorafgaand aan een inbraak in een Aalsmeerse woning, in de vroege ochtend van 15 juli 2021, zijn drie verdachten én vermoedelijk hun auto op beeld vastgelegd. De politie houdt er rekening mee dat de mannen vaker toeslaan, mogelijk ook elders in het land.

update
teaser-date

07-12-2021 19:55

De meeste tips die de politie in deze zaak ontving, gingen over de vermoedelijke auto waar de verdachten in reden. Blijft u zolang die mannen nog niet zijn herkend alstublieft op uw hoede.

Het drietal werd gefilmd vlak bij het huis aan de Wilhelminastraat, dat even later volledig overhoop gehaald werd. Uit onderzoek blijkt dat twee van de verdachten een etmaal eerder ook al in de wijk waren, naar het schijnt voor een verkenning.

Deel u informatie

De auto waarin de vermoedelijke inbrekers reden, is waarschijnlijk een driedeurs DS 3 Crossback; grijs met een wit dak. Weet u waar die auto kan zijn en/of wie er tussen 13 en 15 juli over konden beschikken? Geef het a.u.b. door aan de politie.
Kijkt u alstublieft goed naar de camerabeelden hierboven en neem contact op als u denkt een of meer van de mannen te herkennen. Let u op hun postuur, kleding en manier van bewegen. Uw tip doorgeven kan desgewenst ook anoniem.

Help de politie

  • Wie weet iets over een of meer van de inbrekers?
  • Wie heeft informatie over de vermoedelijk gebruikte auto?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de gedupeerden

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar