Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Vrachtwagenchauffeur uit Turkije mishandeld en overvallen

Een Turkse vrachtwagenchauffeur is in de nacht van zondag 6 op maandag 7 augustus door twee mannen mishandeld en overvallen. Wie weet wie dat zijn?

De chauffeur heeft begin augustus een lading pepers en paprika uit Turkije die hij moet lossen bij de Groothandelsmarkt in Rotterdam. 

Vracht

Omdat dat lossen niet direct kan, slaapt hij in de nacht van zondag 6 op maandag 7 augustus vlakbij de Groothandelsmarkt in zijn wagen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Spaarnestraat

Hij staat met zijn truck geparkeerd op de Spaarnestraat in de Rotterdamse wijk Spaanse Polder wanneer die nacht twee mannen op zijn cabine kloppen. Een van hen zegt in het Turks dat hij van de Groothandelsmarkt is en dat de man voor het lossen even mee moet rijden.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Tankstation

Van de Spaarnestraat rijdt het drietal naar tankstation Dijktank aan de Scholtenstraat in Schiedam. Wanneer hij is uitgestapt krijgt de chauffeur ineens een klap op zijn hoofd en wordt hij verder mishandeld. Terwijl de chauffeur buiten op de grond ligt - zijn arm is uit de kom gedraaid – gaan de mannen op rooftocht in zijn cabine.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Signalement daders

De voorste op de bewakingsbeelden is de man die Turks sprak. Hij is lichtgetint, had kort zwart haar en droeg een blauw vest. De andere man die uiteindelijk in de cabine klimt is blank, sprak geen Turks en had een sikje. Uiteindelijk vindt hij na zoeken een telefoon, contant geld en zes blauwe pakjes Turkse sigaretten waarmee hij  het terrein van het Rotterdamse tankstation afrent.

Help de politie

Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar