Vragen i.v.m. liquidatie 41-jarige Sven Westendorp

De politie in Amsterdam maakte bekend dat Rick H., die vastzit wegens de moord op Bilal el H. inmiddels ook is aangemerkt als verdachte met betrekking tot de moord op Sven Westendorp. En dat er een beloning van €15.000,- euro is uitgeloofd in deze zaak. Er is 1 x gereageerd en met die informatie is de politie nu aan de slag.

In 2010 wordt Sven Westendorp binnen de F-side er van beschuldigd dat hij een politie-informant zou zijn. Westendorp trok zich deze beschuldiging erg aan. In januari 2011 is een bijeenkomst georganiseerd bij het honk van de F-side waarbij Westendorp de aanwezigen vanaf zijn auto heeft toegesproken om uit te leggen dat hij geen informant was. De politie is op zoek naar mensen die bij deze bijeenkomst aanwezig zijn geweest dan wel mensen die meer over deze bijeenkomst kunnen vertellen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Rick H.

Er is in de zaak nu een verdachte (Rick H.) aangemerkt, maar de politie sluit niet uit dat er ook anderen betrokken zijn bij de moord op Sven Westendorp. Daarom is de politie nog steeds op zoek naar getuigen en informatie.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Sven Westendorp

Ook is de recherche op zoek naar getuigen die contact hebben gehad met Rick H. rond de periode dat Sven Westendorp werd neergeschoten. Wellicht dat er mensen zijn die Rick H. wel eens hebben horen spreken over Sven Westendorp eventueel in combinatie met de beschuldigingen dat hij een politie-informant zou zijn.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Scooter

Sven Westendorp is neergeschoten door een man op een scooter. Die scooter, een gestolen Aprillia 125CC, is vlak daarna aangetroffen in een sloot langs de Marius Bauerstraat in Amsterdam.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Beloning

De Amsterdamse Hoofdofficier heeft een beloning van €15.000 (zegge: vijftienduizend) euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van de moord op Sven Westendorp.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in januari 2011 aanwezig geweest bij of weet meer over de bijeenkomst bij het honk van de F-side waar Westendorp aanwezigen vanaf zijn auto heeft toegesproken om uit te leggen dat hij geen politie-informant was?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er contact gehad met Rick H. rond de periode dat Sven Westendorp werd neergeschoten?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft Rick H. wel eens horen spreken over Sven Westendorp eventueel in combinatie met de beschuldigingen dat hij een politie-informant zou zijn?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie kan er eventueel een link leggen tussen Rick H. en de gestolen Aprillia 125 CC scooter?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft er over het algemeen informatie over deze zaak en heeft dit nog niet met de politie gedeeld?

Kijk ook eens naar