Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Vrouw (21) tweemaal doelwit zware mishandeling

Een 21-jarige vrouw hield onder meer een gebroken oogkas en een gebroken neus over aan twee ernstige mishandelingen. Die gebeurden kort na elkaar door twee verschillende mannen in de wijk Oude Westen in Rotterdam. Eén van de verdachten zit vast, maar naar de andere is de politie nog dringend op zoek.

update
teaser-date

23-03-2021 21:49

Sinds de uitzending zijn er twee tips binnengekomen over deze man. Herkent u hem? Geef het alstublieft door, desnoods anoniem via M.

In de nacht van maandag 21 op dinsdag 22 december 2020 liep de vrouw rond 00.15 uur over de Singelstraat, toen een man haar van achteren benaderde en haar met een boksbeugel begon te slaan. Na de mishandeling rende hij weg en stapte in een zwarte Volkswagen Polo.

Aanhouding

Tijdens die eerste mishandeling verloor de dader zijn telefoon. Na onderzoek van die telefoon heeft de politie een 25-jarige Rotterdammer kunnen aanhouden. Hij zit vast op verdenking van poging doodslag.

Tweede mishandeling

Een paar minuten na de mishandeling reed de zichtbaar gewonde vrouw op haar scooter richting huis. Op de Diergaardesingel stopte een Peugeot 206 naast haar. De jong ogende, mannelijk bijrijder daarvan bood haar in eerste instantie hulp aan. Al snel echter, stapte hij uit en begon hij de vrouw te schoppen en te slaan. Ook deze nog gezochte man wordt verdacht van poging doodslag.

Bestuurders gezocht

De dader van het eerste incident stapte als bijrijder in een zwarte Volkswagen Polo. De dader van de tweede, ernstige mishandeling reed als bijrijder in een grijze Peugeot 206. De politie zoekt de bestuurders van beide auto’s.

Aanleiding onduidelijk

Belangrijke vraag in het onderzoek is waaróm het slachtoffer binnen een aantal minuten tweemaal zo ernstig werd mishandeld. De politie heeft geruchten gehoord dat het mogelijk een wraakactie betreft, maar zou daarover heel graag meer informatie ontvangen.

Help de politie

  • Wie herkent de man op de beelden?
  • Wat is de aanleiding geweest voor de mishandeling?
  • Wie waren de bestuurders van de VW Polo en de Peugeot 206?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun het slachtoffer

Via onderstaande link kunt u de 21-jarige vrouw een bericht sturen.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar