Vuurwapen gebruikt bij straatruzie Schiedamseweg

Bij een ruzie op straat in Rotterdam, in de nacht van 28 op 29 augustus 2020, werd geschoten. De politie geeft beelden vrij van de twee mannen die het gebruikte vuurwapen in handen hebben gehad.

update
teaser-date

26-01-2021 21:00

Inmiddels zijn er twee tips binnengekomen, bedankt! Meer informatie blijft welkom. Tippen kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Het incident voltrok zich op de Schiedamseweg, bij de kruising met de Jan Kruijffstraat. Er is een schot gehoord, maar het is niet duidelijk of er iemand gewond is geraakt; niemand op wie is geschoten heeft aangifte gedaan.

De plek waar het incident zich afspeelde Preloader
De plek waar het incident zich afspeelde
De plek waar het incident zich afspeelde Preloader

Vuurwapen doorgegeven

Rond 00.30 uur die nacht stond een groep jonge mannen vlak bij de trap naar metrostation Delfshaven. Een witte Citroën reed langs en stopte iets verderop, waarna drie mannen uitstapten. Zij gingen direct op één man uit de groep af en mishandelden hem.
Op camerabeelden is te zien dat een andere man een vuurwapen tevoorschijn haalde. Hij strekte zijn arm en leek te schieten. Vervolgens gaf hij het wapen aan de zojuist mishandelde man en ook híj maakte er een schietgebaar mee.

Deel uw informatie

Wie kan meer vertellen over de ruzie en over degenen die met het vuurwapen dreigden? Geef het alstublieft door aan de politie als u weet of vermoedt wie de twee mannen zijn. Was u in de omgeving van de Schiedamseweg die nacht en heeft u mogelijk gezien waar de mannen heen renden, neem ook dan contact op.

Help de politie

Wie herkent (een van) de mannen op de bewakingsbeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar