Woninginbraken Bijlmerdreef en Nicolaas Witsenkade

Mogelijk zijn dezelfde daders verantwoordelijk.

update

De inbreker met het rode embleem van voetbalclub Arsenal op zijn broek kon afgelopen week dankzij uw tips worden aangehouden. Eén dader zit nu dus vast, de andere twee nog niet. Denk dus opnieuw mee!

Op maandag 26 mei 2014 rond 11.30 uur halen drie mannen een kluis met 80.000 euro uit een appartement in Amsterdam, terwijl de bewoonster even haar zoon uit school haalt. De daders zijn rond de 20 jaar, één droeg waarschijnlijk een Northface-jas en een ander een bomberjack met donkere vlakken.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Herkenning

Nadat we de beelden in december lieten zien kwamen er 5 tips. De politie denkt te weten wie één van de daders is. De rechercheurs hebben inmiddels aanwijzingen dat één of meer mannen uit dit groepje ook een inbraak hebben gepleegd aan de Nicolaas Witsenkade in Amsterdam

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Nicolaas Witsenkade

Op maandag 3 november 2014 zijn drie mannen op weg om een inbraak te plegen bij een huis aan de Nicolaas Witsenkade. Ze horen echt bij elkaar, want even later lopen ze ook weer gezamenlijk terug. Twee verdachten komen het beste in beeld. Ze zijn beiden donkergetint.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Logo

Er is een rood logo te zien op de broek van één van hen. Dit blijkt het rode embleem van voetbalclub Arsenal te zijn.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de daders?

Kijk ook eens naar