Woningoverval en diefstal exclusief horloge Jaeger-LeCoultre

Opsporing Verzocht Preloader

Het slachtoffer wordt door twee gewapende mannen met bivakmutsen in zijn slaapkamer overvallen.

update

Helaas is het horloge nog niet terecht.

Na een gezellig avondje waarbij hij naar een wijnproeverij is geweest, komt een man (24) in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 november 2012 thuis in Schiedam. Hij is moe en valt al snel met zijn kleren nog aan op bed in slaap. Bijna twee uur later wordt hij wakker doordat een man op zijn rug springt en hij wordt bedreigd met een steekwapen. De dader is niet alleen, er staat nog een man in de slaapkamer. Ze binden hem vast, maken het horloge los dat om zijn pols zit en nemen het mee.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Horloge

Omdat de overvallers bivakmutsen droegen is niet veel over hen bekend maar het meegenomen horloge kan de politie op hun spoor zetten. Dat is namelijk een bijzonder en duur exemplaar. Het gaat om zo’n soort vierkant gouden horloge van Jaeger-LeCoultre met een bijzondere wijzerplaat die je  aan de achterkant kunt openklappen. Het horloge had een donkerbruine leren band en vertegenwoordigt een winkelwaarde van rond de 30.000 euro. Daarnaast had het voor het slachtoffer ook een emotionele waarde, omdat hij het van zijn vader had gekregen.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 november 2012 getuige geweest van de woningoverval op een man (24) thuis in Schiedam?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft het exclusieve horloge van Jaeger-LeCoultre na zaterdag 17 november nog ergens gezien, weet wie het heeft of heeft het te koop aangeboden gekregen?

Kijk ook eens naar