Opsporing Verzocht Preloader
alert

GEZOCHT: Luciano Dijkman (24) en Sherwin Benshomin Windster (27). Beiden ontsnapten op dinsdagavond 21 juni rond 20.30 uit een TBS-kliniek in Nijmegen. Ze gingen ervandoor in een witte Volkswagen Golf met zonnedak. Ziet u (een van) deze mannen, benader hen niet zelf. Meer informatie, waaronder signalementen van Dijkman en Windster, vindt u op de website van de politie.

double-arrow

Zakkenrolsters pinnen met gestolen pas

Een 85-jarige vrouw gebruikte op zaterdag 19 mei 2018 haar bankpas om af te rekenen in winkelcentrum Diemerplein. Toen ze kort daarna thuiskwam, bleek de pas te zijn verdwenen.

In het appartementencomplex waar het slachtoffer woont, liepen twee haar onbekende vrouwen een stukje mee op. Vermoedelijk heeft dit duo de bankpas gestolen.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Minuten later zijn twee vrouwen die aan hetzelfde signalement voldoen met de pas gaan pinnen in winkelcentrum Diemerplein; zowel bij de Albert Heijn als bij een geldautomaat van de Rabobank.

Het heeft er alle schijn van dat de vrouwen de pincode van het slachtoffer hebben afgekeken en haar toen naar huis zijn gevolgd.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie herkent de vrouwen op de bewakingsbeelden?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar