3-voudige inbraak bij de Triomfbar aan de Kettingstraat

Hetzelfde café werd maar liefst drie keer in 1 nacht bezocht door inbrekers.

update

1 tip met een naam.

Café de Triomfbar ligt in hartje Den Haag vlakbij het Binnenhof. In de vroege ochtend van zaterdag 4 juli weet een man daar de toegangsdeur te forceren. Hij kijkt wat rond, breekt uiteindelijke een gokkast open en verdwijnt weer in de nacht. Het zal echter niet bij deze ene inbraak blijven.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er in de vroege ochtend van zaterdag 4 juli getuige geweest van één of meer van de inbraken bij de Triomfbar aan de Kettingstraat in Den Haag?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Inbraak 1

Werd gepleegd door een man alleen. Hij komt even over vieren binnen in de Triomfbar. Hij vertrekt uiteindelijk met geld uit de gokkast.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de daders aan de hand van de bewakingsbeelden?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Inbraak 2

Was zo’n 2 uur later, rond tien over 6 die ochtend. Dit keer is hij met een andere man met kortgeschoren haar en een kakibroek. Ze kijken nu verder dan de gokkast en nemen o.a. een kluis, muntgeld en een tablet mee.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft misschien de meegenomen kluis ergens gevonden of weet wie deze nu in zijn bezit heeft?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Inbraak 3

Lijkt gepleegd door 2 andere inbrekers. Zij komen rond half negen aan bij het café en lijken zich weer met name te beperken tot de gokkast.

Kijk ook eens naar