Automatisch wapen aangetroffen in berm A58

Ter hoogte van Gilze langs de A58 wordt op woensdag 2 mei een automatisch wapen gevonden. Dit is mogelijk het wapen waarmee op 8 april in Breda een 26-jarige man werd vermoord.

update

Op 29 mei 2018 heeft de politie in Limburg drie mannen en twee vrouwen aangehouden en op 10 juli nog een 23-jarige man uit Roermond. Allen worden verdacht van betrokkenheid bij het schietincident dat Kaan Safranti het leven kostte.

Heeft u informatie die misschien kan helpen bij het oplossen? Geef uw tip rechtstreeks door aan de rechercheurs van deze zaak!

Kalashnikov

Het wapen dat daar tussen Breda en Tilburg in de berm werd aangetroffen, is een Kalashnikov. Het NFI doet ballistisch onderzoek, omdat de politie vermoedt dat met het wapen een moord is gepleegd.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Sandenburgstraat

Op zondag 8 april 2018 rond 20.20 uur in de Sandenburgstraat in Breda, waren luide knallen te horen en reden verschillende auto’s hard weg. In één van de flatwoningen daar trof de politie een man aan die was neergeschoten en overleden.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft informatie over het schietincident van 8 april op de Sandenburgstraat in Breda? Weet u wie daarbij betrokken waren of wat het motief was voor de moord?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Het slachtoffer, de 26-jarige Kaan Safranti, was doodgeschoten met eenzelfde soort automatisch wapen als dat dat in de berm bij Gilze is gevonden. Mogelijk is de Kalashnikov daar al direct na de moord op 8 april door de daders gedumpt.

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Getuigen gezocht

Tussen Breda en Eindhoven, langs de A58 ter hoogte van Oirschot, zijn persoonlijke spullen van Safranti aangetroffen. De politie is daarom op zoek naar getuigen die daar op zondag 8 april tussen 20.30 en 22.00 hebben gereden en hebben gezien dat er spullen uit een auto zijn gegooid.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft iets gezien op de snelweg A58 tussen Breda en Eindhoven op zondag 8 april tussen 20.30 en 22.00 uur?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Stille tocht

Kaan Safranti was een bekende in Breda en geliefd in de Turkse gemeenschap daar. Op 10 april werd voor hem een stille tocht georganiseerd, waarin honderden mensen meeliepen.

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar