Opsporing Verzocht Preloader
alert

URGENT POLITIEBERICHT: TBS'er Mouloud Mezlay uit Enschede is voortvluchtig. Hij onttrok zich tijdens verlof aan zijn begeleiding. De 33-jarige Mezlay is voor het laatst gezien op 7 februari in de buurt van het Sterrebos in Groningen. Hij heeft dringend medicatie nodig in verband met mogelijk psychotisch gedrag. Klik hier voor meer informatie en een andere foto. Ziet u Mezlay, bel dan direct 112.

double-arrow

Babbeltruc bij vrouw (89) aan de Schuttersdreef

Twee vrouwen maken op slinkse wijze misbruik van de goedheid van een bejaarde dame.

update

3 tips, met namen, blijf opletten of u ze ziet.

Op zaterdag 19 juli 2014 wordt een bejaarde dame (89) slachtoffer van twee vrouwen die via een babbeltruc haar pinpas stelen. Eén van de vrouwen heeft eerst haar pincode afgekeken bij de Albert Heijn aan de Ambachtsgaarde in Den Haag.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft op zaterdag 19 juli 2014 één of beide vrouwen gezien bij de Albert Heijn aan de Ambachtsgaarde in Den Haag?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Toneel

Samen met een andere vrouw volgen ze haar naar haar appartementencomplex aan de Schuttersdreef. Op de galerij doet één vrouw of ze flauwvalt. De bejaarde dame is bezorgd en neemt de dames mee in haar flat. Ze legt de vrouw op de bank en haalt zelfs een washandje voor haar. Tijdens deze verzorging stelen de vrouwen haar bankpas.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft de vrouwen bij het appartementencomplex aan de Schuttersdreef gezien?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden één van de vrouwen?
  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft deze vrouwen vaker gezien?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Pinnen

Voordat de vrouw doorheeft dat ze is bestolen staat één van de vrouwen al meer dan 1000 euro van haar rekening te pinnen.

Kijk ook eens naar