Bilal Aydin (20) doodgestoken, politie doet getuigenoproep

De 20-jarige Bilal Aydin werd op zaterdag 21 december 2019 neergestoken in het Haagse stadsdeel Laak. Hij overleed ter plekke.

update
teaser-date

04-02-2020 20:56

Er zijn vijf tips binnengekomen in de afgelopen dagen, bedankt! Meer informatie blijft welkom. 


Rond 18.45 uur die avond raakte Bilal betrokken bij een ruzie tussen meerdere personen. Op de hoek van de Goudriaankade en de Rijswijkseweg escaleerde het: terwijl hij zich niet kon verweren doordat hij mogelijk werd vastgehouden, werd Bilal doodgestoken.

Getuigenoproep

In de dagen na het dodelijke incident heeft de politie vier verdachten aangehouden. Twee van hen, beiden 19 jaar oud, zitten nog vast. Een derde verdachte, een 16-jarige jongen uit Den Haag, werd op dinsdag 28 januari aangehouden.
Het is zeer waarschijnlijk dat er meer mensen bij betrokken zijn geweest. De politie doet daarom een beroep op getuigen om zich te melden.

De ruzie is vermoedelijk al eerder onstaan iets verderop in de wijk, in de buurt van de Haagse Hogeschool. Heeft u daar iets van gezien, weet u wat de aanleiding was of wie er bij betrokken waren, geef het door.

Bilal Aydin Preloader
Bilal Aydin
Bilal Aydin Preloader

Schipperskwartier

Uit onderzoek blijkt dat meerdere personen die bij het steekincident betrokken waren, de wijk Schipperskwartier in zijn gevlucht. De politie komt graag in contact met iedereen die daar zaterdag 21 december tussen 18.30 en 19.15 uur in de omgeving was. Heeft u iets afwijkends gezien, heeft u verdachten zien rennen of zich verschuilen? Vertel het.
De politie weet dat meer mensen getuige zijn geweest dan zich hebben gemeld. Dat is voor de familie van het slachtoffer heel moeilijk te accepteren. Heeft u informatie die van belang kan zijn, maar heeft u nog niet met de politie gesproken? Laat het alstublieft alsnog weten.

Help het onderzoek verder

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000
Team Nationale Inlichtingen (lokaal tarief): 088 - 661 77 34

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de nabestaanden

Om uw medeleven te betuigen aan de nabestaanden van Bilal, gebruikt u onderstaande link.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar