Daders op beeld van mislukte woningoverval

Een Eindhovens echtpaar werd op maandagavond 27 september 2021 slachtoffer van een overvalpoging in hun woning aan de Charlotte van Bourbonhof. Twee mannen die deden alsof ze een pakketje kwamen bezorgen, wilden met geweld binnendringen. Gelukkig lukte het de bewoners hen buiten te houden.

Rond 20.00 uur belde het tweetal aan bij de ingang van het wooncomplex, die gelegen is aan de Anna van Egmondstraat. Eén van de mannen heeft een lichte huidskleur en is tussen 1.75 en 1.80 meter lang, de andere is zo’n tien centimeter kleiner en heeft een Aziatisch uiterlijk.

Daders mogelijk uit Eindhoven

De kartonnen doos die de overvallers zogenaamd kwamen brengen, is achtergebleven en bleek afkomstig van het Jumbo-filiaal aan de Boutenslaan in Eindhoven. Mede daarom houdt de politie er rekening mee dat de twee mannen zelf in die stad wonen.
Vermoedelijk gaat het om mannen van rond 25 jaar oud, maar het is niet uitgesloten dat ze ouder waren. De Aziatisch uitziende dader heeft grijzend haar en de andere man had die 27e september waarschijnlijk een ringbaardje. Neem alstublieft contact op met de politie als u een idee heeft wie zij kunnen zijn.

Deel uw informatie

Wie weet iets over (een van) de mannen op de camerabeelden?

Politie Opsporingstiplijn (gratis): 0800 - 6070
Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Steun de slachtoffers

Leeft u mee met deze zaak? Laat een sterktewens achter.

Stuur een sterktewens

Kijk ook eens naar