Diefstal en pinfraude bij vrouw (79) aan de Ginnekenweg

Een man en vrouw weten via shoulderen de pincode van hun slachtoffer te ontfutselen

update

Er werd gelukkig meerdere malen getipt over dit duo. De twee zijn nog niet opgepakt, wel kwamen er 10 tips over bv. andere winkels waar de man en vrouw gezien zouden zijn.

Breda, woensdag 2 maart 2016. Een 79-jarige vrouw pakt haar boodschappen in bij de Albert Heijn aan de Ginnekenweg in Breda. Als ze wil pinnen schuiven een man en vrouw haar richting op en stellen zich schuin achter haar op. Dicht genoeg om mee te gluren als ze haar pincode intoetst. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Zakkenrollen

Wanneer de dame verder haar boodschappen inpakt, ziet ze een pakje margarine tussen haar spullen. Dat heeft ze kennelijk afgerekend, maar is niet van haar. Kan ze het geld terugkrijgen? Daarvoor moet mevrouw naar de servicebalie. Waarschijnlijk is bij de servicebalie haar beurs gerold door het stel.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie heeft woensdagochtend 2 maart rond 11:00 uur iets gezien van het shoulderen of de beroving van de 79-jarige vrouw?

Pinnen

Nadat ze eerst in Breda al met de gestolen pas pinnen, wordt die ook op diverse plekken in Amsterdam gebruikt. Ze nemen duizenden euro’s van hun slachtoffer op. 

Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Man

De forse man wordt sowieso ook voor vier vergelijke zaken in Zeeland gezocht. Ze lijken dus landelijk actief. 

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent de daders aan de hand van de bewakingsbeelden?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar