Diefstal iPhones bij de Amac aan de Eindstraat

De dief loopt de winkel uit met twee peperdure smartphones.

update

Er kwamen meerdere reacties binnen. U belde over zijn aparte loopje, hij plaatst zijn voeten naar buiten en loopt soms zelfs op de zijkant van zijn voeten. Meer tips zijn welkom.

Op vrijdagmiddag 22 januari 2016 worden twee iPhones gestolen bij de Amac aan de Eindstraat in Breda. Wanneer de kust veilig is, maakt de dader eerst één iPhone los van de beveiliging. Terwijl het personeel een stukje buiten het zicht van de camera staat en andere klanten maar een meter verderop, haalt hij daarna nog een telefoon uit de beveiliging. Met de twee gestolen iPhones op zak loopt hij de winkel uit.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie is er op vrijdagmiddag 22 januari 2016 getuige geweest van de diefstal van twee iPhones bij de Amac aan de Eindstraat in Breda?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

Dader

Het lijkt een jonge man, en hij heeft opvallende groengele veters. Hij doet het zo geroutineerd en brutaal dat de man dit waarschijnlijk vaker doet.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie (her)kent aan de hand van de bewakingsbeelden de dader?
Opsporing Verzocht Preloader
Opsporing Verzocht Preloader

iPhones

De man nam een gouden iPhone 6S plus en een goudroze 6S mee. Allebei de modellen hebben een geheugen van 16 GB, en zijn samen meer dan 1500 euro waard.

  • pointericon/pointerCreated with Sketch. Wie weet waar de gestolen iPhones zijn, wie ze heeft, of heeft ze te koop gezien of aangeboden gekregen?

Help de politie

Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 - 7000

ONLINE TIP DOORGEVEN

Kijk ook eens naar